Archive for maaliskuu, 2011

Ostettujen kohteiden seurantaa

tiistai, 22 maaliskuun, 2011

HNselaimeen ja HNilmoittajaan on lisätty mahdollisuus hakea ostettuja kohteita samalla tavalla kuin myytyjä.

Kohteiden yhteissumma lasketaan automaattisesti, jos on ostanut samalta myyjältä useamman kohteen. Helppo esimerkiksi tarkistaa, onko myyjä laskenut summan oikein.

Huomaa hakea kohteet ajoissa ja tallentaa omalle koneelle, niin kauppojen tiedot säilyvät vielä senkin jälkeen, kun kohteet ovat poistuneet huutonetistä (2,5 kk)

Huuto API

keskiviikko, 2 maaliskuun, 2011

Huutonetin rajapinta on julkistettu huutonetin keskustelussa, dokumentaatio tärkeimmistä löytyy täältä.

Rajapinnan avulla huutonettiin voidaan helpommin kehitetellä mm. omia sovelluksia, kuten vaikka omien myytävien kohteiden näyttäminen kotisivuilla tms. Tarkoituksena on myös, ettei valmiit sovellukset yhtäkkiä hajoaisi, kun palvelua kehitetään.

API mahdollistaa myös vastaavien hakujen tekemisen kuin www-puolella. Dokumentaatiossa ei kuitenkaan ole esitelty haun parametrejä (ne eivät ole samoja kuin www-haussa)

Omista sovelluksistani HNilmoittajan API testiversio löytyy täältä. Toistaiseksi käytön esteenä ovat muutamat ongelmat, jotka tulee API:iin korjata. Siihen saakka suositeltavaa käyttää www-puolen kautta toimivaa HNilmoittajan versiota, jossa osa toiminnoista on jo toteutettu rajapinnan avulla.