Huuto API

Huutonetin rajapinta on julkistettu huutonetin keskustelussa, dokumentaatio tärkeimmistä löytyy täältä.

Rajapinnan avulla huutonettiin voidaan helpommin kehitetellä mm. omia sovelluksia, kuten vaikka omien myytävien kohteiden näyttäminen kotisivuilla tms. Tarkoituksena on myös, ettei valmiit sovellukset yhtäkkiä hajoaisi, kun palvelua kehitetään.

API mahdollistaa myös vastaavien hakujen tekemisen kuin www-puolella. Dokumentaatiossa ei kuitenkaan ole esitelty haun parametrejä (ne eivät ole samoja kuin www-haussa)

Omista sovelluksistani HNilmoittajan API testiversio löytyy täältä. Toistaiseksi käytön esteenä ovat muutamat ongelmat, jotka tulee API:iin korjata. Siihen saakka suositeltavaa käyttää www-puolen kautta toimivaa HNilmoittajan versiota, jossa osa toiminnoista on jo toteutettu rajapinnan avulla.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.