HNselain ja HNilmoittaja uudet versiot ja päivitys

Kannattaa aina käyttää uusimpia versioita, koska huutonettiin tulee muutoksia ja vanha versio ei välttämättä enää toimi oikein. Valtaosa ongelmista johtuu tästä ja asia korjaantuu päivittämällä uusi versio.

Jos jokin ongelma kuitenkin esiintyy uusimmalla versiolla, niin kannattaa ilmoittaa siitä sähköpostilla tai palautelomakkeen kautta. Jos syynä on huutoon juuri tehty muutos, niin korjaus usein jo saman päivän aikana.

HNselain ja HNilmoittaja tarkistavat automaattisesti onko uutta versiota saatavilla. Ilmoitus uudesta versiosta tulee kuitenkin vain tärkeimpien päivitysten osalta, kun jotain oleellista muutosta tapahtunut. Tämä siksi, ettei kaikkien tarvitse päivittää, jos muutos on pieni, tms.

Halutessaan viimeisimmän version saa aina käyttöönsä päivittämällä ohje-valikosta tai lataamalla suoraan websivulta.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.