Archive for the ‘muutakoko’ Category

Päivityksiä HNselain, muutakoko ja CKEditor

perjantai, 8 helmikuun, 2013

Huutonetin uudistus ei ole poistanut tarvetta erilliselle selaimelle. Uudessa sivustossa toimiva HNselain löytyy täältä. Jos kuitenkin käyttää yhä huutonetin vanhaa sivustoa, niin siihen soveltuva versio on täällä.

Muutakoko on myös päivitetty. Mitään suurempia muutoksia siinä ei kuitenkaan ole. Voi käyttää kuvien pienentämiseen, esim. jos lisää huutonettiin kohteita tavallisella selaimella. Turhan suuria kuvia ei kannata huutonettiin yrittää, koska lisää todennäköisyyttä, että ilmoittaminen epäonnistuu ja lomake tulee tyhjänä takaisin.

HNilmoittajan kuvauksen muokkaus editori (CKEditor) on päivitetty versioon 3.6.6. Jos olet asentanut editorin omalle koneelle, niin päivitetty zip paketti. Tarvittaessa katso myös aikaisempi blogi artikkeli, miten editorin voi asentaa omalle koneelle.

Muutakoko 1.14

tiistai, 15 helmikuun, 2011

Päivitys vuosia sitten kehittelemääni pieneen kuvankäsittelyohjelmaan. Toiminnot valikkoon on lisätty mahdollisuus pienentää kokonaisen hakemiston sisältö yhdellä kertaa.

Ominaisuuksista mainittakoon mahdollisuus säätää jpg-pakkausta siten, että näkyvillä on reaaliajassa lopullinen kuva ja myös sen koko kilotavuina. Näin voidaan optimoida paras koko/laatu suhde.

http://pilvet.fi/index.php?menu=5