Myytyjen kohteiden seurantaa

HNselain ja HNilmoittaja on jo pitkään tarjonnut mahdollisuuden hakea huutonetin myytyjä kohteita taulukkoon. Mukana on mm. yhteystiedot ja yhteissumma lasketaan automaattisesti, jos useammalla kohteella on sama ostaja.

Mikäli haluaa pitää tarkempaa tietoa omista myynneistä, niin listat tulee tallentaa omalle koneelle. Huutonetistä kohteet poistuvat 2,5 kuukaudessa, joten on tärkeää hakea ajoissa ja tallentaa. Tallennettuja listoja voi jälkeenpäin myös yhdistellä ”Tiedosto -> Lisää listaan” toiminnolla. Mahdollista koota esimerkiksi koko vuoden myynnit yhteen.

Huutonetissä on nykyään omallasivulla laskuri, joka laskee myytyjen kohteiden määrän ja summan.

Uusimmissa versioissa 3.08 ja 1.93 on nyt mukana vastaava kokonaismäärän laskuri.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.