Kohteiden tuominen muualta huutonettiin

HNilmoittajaan 2.43 on alustavasti lisätty mahdollisuus avata csv-muodossa olevia kohdelistauksia. Jos kohteet on esim. Excel taulukossa, niin lista voidaan tallentaa csv muotoon ja avata ilmoittajalla.

Toimivuuden kannalta on oleellista, että ensimmäisen rivin kentät on nimetty oikein. Sarakkeiden järjestyksellä ei ole väliä. Kaikkia kenttiä ei myöskään tarvitse olla, mutta mahdolliset puuttuvat tiedot on muokattava myöhemmin yksitellen.

Esimerkki csv, jossa on ensimmäisellä rivillä kaikki käytössä olevat kentät. testi2.csv

Alla lisäksi pieni esimerkki, miten tuominen onnistuu käytännössä. Esimerkissä on käytetty OpenOfficea, joka on suomenkielinen ja sen voi ladata ilmaiseksi täältä. Esimerkin csv löytyy tuosta: testi.csv

Kommentit ja parannusehdotukset ovat tervetulleita. Listan otsikoita voidaan tarvittaessa muuttaa hyväksymään muitakin nimiä.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.