Huuto kohteiden ja osoitteiden tulostamista

HNilmoittajaan 2.69 on lisätty mahdollisuus tulostaa kohdelistoja suoraan. Jos esimerkiksi haluaa listan omista avoimista kohteista huutonetissä tai kohteista jotka on myyty, niin tämä onnistuu nyt helposti. Tulostettavat sarakkeet voi myös valita, alla kuvat myydyistä kohteista.


Kuvassa 1 näkyy myös mahdollisuus tulostaa pelkästään ostajien osoitelaput. Nämä voi leikata paperista ja kiinnittää leveällä läpinäkyvällä teipillä kirjeisiin. Näin osoite on aina selvemmin luettavissa verrattuna käsin kirjoitettuun.

Niinikään mahdollista tulostaa pieniä lappuja, joissa oma osoite. Kirjeisiin kannattaa aina laittaa myös lähettäjä, esim. jos ostajan osoite oli väärin ilmoitettu, vanhentunut, ym. Alla kuvassa esimerkki kirje:

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.