Ilmoitusten jättämisen nopeus HNilmoittajalla

Eri ajankohtina voi esiintyä suurtakin eroa, miten nopeasti ilmoituksia pystytään jättämään huutonettiin. Jos tuntuu hitaalta, niin aina voi tallentaa ja yrittää myöhemmin uudelleen.

Versioon 1.88 on lisätty pieni inforuutu, josta nähtävissä miten ilmoitusten jättäminen onnistui. Normaalisti yhden kohteen uudelleen jättäminen vie muutaman sekunnin.

Esimerkiksi 21.11 klo 20:30. Kohteita 71kpl, joiden uudelleenilmoittamiseen kului keskimäärin 3.73 sekuntia / kohde.

3 Responses to “Ilmoitusten jättämisen nopeus HNilmoittajalla”

 1. Joonas sanoo:

  Terve.
  Itsellänikin on tämän kaltainen huuto.net ohjelma mutta kohteen ilmoittamiseen menee aina vähintään 10 sekuntia per kohde. Olen ohjelman koodannut visual basicilla ja se toimii sillä periaatteella että selainkomponenttiin ladataan uudelleenmyyntisivu, jossa ohjelma painaa hyväksy nappia, odottaa että tulee vahvistussivu ja painaa uudelleen hyväksy nappia. Käytätkö jotakin eri metodia vai onko minulla vain hidas netti 🙂

  Oli muuten todella hieno tuo palautteenantopäivitys jonka teit, säästää paljon aikaa. Tästä sinun ohjelmastasihan minunkin into vastaavanlaisen koodaamiseen alkoi.

  T. Joonas

 2. Joonas sanoo:

  Noniin sainpas toimimaan winsockin avulla, sitä itsekin ilmeisesti käytät? Nyt menee enää sekunti per kohde 🙂 Wireshark vähän avitti, eli kiitos kuitenkin ohjelmastasi.

 3. admin sanoo:

  Käyttää selainkomponenttia samalla tavoin, mutta javascriptiä ei suoriteta, eikä kuvia / frameja ladata. Lähinnä sentakia, että on mahdollistanut kohteiden muokkaamisen uudelleen lmoittamisen yhteydessä.

  Nykyisellään haku tosin hakee kohteiden kaikki tiedot, joten ilmoituslomaketta ei välttämättä tarvittaisi avata, vaan postata tiedot suoraan. Tämä on itseasiassa tehtynä, mutta toistaiseksi ei ole ollut mitään syytä muuttaa nykyistä tapaa.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.